Valokuvatapeteilla kodista tulee taidenäyttely

Kodistaan ei tarvitse tehdä tylsää ja tavallista, valkoseinäistä tai hempeän pastellitapetillista oleskelutilaa, joka ei viritä ajatuksia uusille urille, inspiroi kehittämään itseään tai tekemään yleensäkään mitään jännittävää. Sen sijaan kotiin kannattaa panostaa, tehdä sinne mielenkiintoisia nurkkauksia, koristella paikkoja silmiähivelevillä yksityiskohdilla ja lisätä paikkoihin jotain erityistä. Valokuvatapetit ovat nyt se uusin juttu sisustuksessa, sillä niillä kuka tahansa voi tehdä kodistaan todellisen taidenäyttämön.

Monelle seinät ovat vain paikka ripustaa tauluja tai valokuvia. Niiden merkitystä huoneen tunnelmaan ei paljon ajatella, vaikka on tutkittu, että esimerkiksi värit vaikuttavat valtavasti olotilaan, viihtyvyyteen ja mielialaan. Punainen piristää ja energisoi, vihreä rauhoittaa ja luo seesteisyyttä. Tämän takia valokuvatapetti on loistava valinta kelle tahansa. Kuvan voi valita itse, sen voi asettaa vaikka vain yhdelle seinälle piristykseksi tai tapetilla voi ympäröidä koko huoneen. Nuori inspiroituu varmasti, kun hänen huoneessaan on seinän kokoinen kuva juuri hänen lempiharrastuksestaan, vanhempi kokee ihanan rauhoittavan lämmön kulkevan kehonsa läpi, kun luonnonmaisema hellii silmiä tai pieni lapsi saa opettavaisia virikkeitä, kun seinillä seikkailevat iloiset ja värikkäät hahmot.

Valokuvatapetti luo uusia mahdollisuuksia

Suoraan aallon harjalla valokuvatapettien tuojana Suomeen on Nettitapetti, joka tarjoaa tuhansia ja taas tuhansia erilaisia aiheita. Sivuston tietopankissa on jopa yli 31 miljoonaa erilaista kuvaa, joten valinnanvaraa on varmasti. Jokainen voi valita näppäriltä sivuilta aihealueen, kuten vaikkapa

  • Urheilun
  • Maiseman
  • Lastentapetin
  • Tekniikan tai
  • Taiteet

ja valita seinälleen juuri sellaisen tapetin, mikä sopii kodin huoneen teemaan, tyyliin ja käyttäjään. Tapetit saa haluamassaan koossa, kun sivut antavat näppärästi mahdollisuuden ilmoittaa juuri oikean koon ja rajaa kuvan juuri mieleiseensä kokoon. Valokuvatapetti toimitetaan nopeasti ja näppärästi kotiin asti. Nettitapetti.fin tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti Ruotsissa, ja heidän asiakaspalvelunsa haluaa taata asiakkailleen 100 % tyytyväisyyden.

19 Jun 2015